Wat te doen op tweede pinksterdag!

Goedemorgen allemaal! Deze week is er een rustige week op de politieke agenda, dus we hebben allemaal de kans om even te ontspannen en te genieten van onze welverdiende rust. Bovendien valt vandaag Tweede Pinksterdag, waardoor we allemaal een extra dag hebben om te genieten van het prachtige weer en de vrije tijd. Maar wat te doen op zo’n dag?

Evenementen Vandaag

Er zijn tal van evenementen vandaag in Land van de Peel die je kunt bezoeken en genieten:

  1. Jazz In den Sleutel – Seven Fourties Swing: In een ongedwongen sfeer genieten van jazz en blues in café In den Sleutel. Een perfecte manier om je dag te beginnen met wat swingende muziek!
  2. Toertochten: Doe mee met TC ’t Verzetje Deurne voor een georganiseerde fietstocht. Pak je fiets en geniet van de frisse lucht en de mooie omgeving.
  3. Dag van het Kasteel: Kasteeldomein Haageind in Deurne is dé plek om te zijn! Bezoek en ontdek de rijke geschiedenis van dit prachtige kasteel.
  4. D.O.C. Oldtimer toertocht Pinksterrit: Kom en spot prachtige oldtimers vanaf de Markt in Deurne. Een geweldig evenement voor autoliefhebbers!
  5. Rommelmarkt Scouting Deurne: Op zoek naar een schat? Kom naar de gezellige markt van Scouting Deurne! Je weet nooit wat je kunt vinden op een rommelmarkt.
  6. 75 Jaar SJVV: Doe mee met de 10-daagse viering van SJVV met activiteiten voor iedereen. Een geweldige manier om de gemeenschap te vieren en samen te komen!

Wat je ook kiest om te doen, we hopen dat je een geweldige Tweede Pinksterdag hebt. Het is tijd om te ontspannen, te genieten van het mooie weer, en te genieten van alles wat Deurne te bieden heeft. Fijne Tweede Pinksterdag!​

​Voor meer informatie over al het leuks te doen in Deurne en omstreken, kun je kijken op https://www.landvandepeel.nl

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven