Over Ons

Wat aan PGP Deurne vooraf ging.

Wij als PGP Deurne bestaande uit: Progressief Akkoord, Groen-Links en Partij van de arbeid bevonden zich voor de Gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 nog als drie afzonderlijke partijen in de oppositie van de gemeenteraad in Deurne. In de vier jaar voorafgaande aan deze verkiezingen hebben wij intensief samengewerkt om het linkse geluid in de oppositie harder te laten klinken. Samen vergaderen, stelling nemen en moties voorbereiden. Samen sta je sterker. Dit heeft ons doen besluiten om als samenwerking op één kieslijst deel te nemen aan de verkiezingen.

Intussen….

Hebben wij ons met 3 zetels kunnen vestigen in het college van BenW en zijn wij op politiek en bestuurlijk niveau druk bezig met het uitdiepen van deze samenwerking. Jerom Coppus, Fractievoorzitter, Annemieke Quaadgras en Eefje Nooijen vertegenwoordigen PGP Deurne in de raad met Riny van Rinsum als Wethouder zijn portefeuille: Zorg & Onderwijs, Kunst & Cultuur.

Waar staan wij voor?

Van alle standpunten die wij innemen zullen wij de balans opmaken tussen mens natuur en werk. Op deze manier hopen wij gedragen en toekomst bestendige besluiten te nemen.

Scroll naar boven