Wat voor leuks is er te doen in Deurne, weekend 21

Het komende weekend in Deurne belooft een schat aan activiteiten en ervaringen, met een reeks evenementen die zowel de lokale bevolking als bezoekers zullen boeien.

Start het weekend op zaterdag met een bezoek aan de Vlooienmarkt Deurne in Vlierden. Deze wekelijkse markt biedt een breed scala aan tweedehands spulletjes en nostalgische items, wat het een must-visit maakt voor schattenjagers en liefhebbers van vintage spullen.

Het 75-jarig jubileum van SJVV, dat tot en met zondag plaatsvindt, is een feestelijke gelegenheid voor iedereen. Deze tien dagen durende viering belooft een scala aan activiteiten en evenementen voor alle leeftijden.

Voor degenen die graag in de buitenlucht zijn, is de Trekker toertocht op zondag een aanrader. Het evenement begint en eindigt op hetzelfde punt, waar toeschouwers kunnen genieten van het bekijken van de tractoren voordat ze beginnen aan hun reis.

Voetbalfans mogen de MiniMasters SJVV niet missen, het grootste 5 tegen 5 voetbaltoernooi in de regio dat ook op zondag plaatsvindt. Dit evenement is een geweldige kans om de lokale voetbaltalenten te zien en te genieten van een dag vol leuke wedstrijden.

Op zondag kunnen muziekliefhebbers hun hart ophalen op de CD- en Platenbeurs in Neerkant. Of je nu zeldzame albums wilt kopen, verkopen of ruilen, of gewoon wilt genieten van de sfeer, deze beurs is een must voor elke muziekfan.

Degenen die op zoek zijn naar een actieve en sociale ervaring, kunnen deelnemen aan de Toertochten op zondag. Georganiseerd door TC ’t Verzetje Deurne, deze fietsroutes bieden een geweldige kans om de prachtige landschappen van Deurne te verkennen.

Sluit het weekend af met de Maandwandeling Walk English in Helenaveen. Deze wandeling biedt een unieke twist door Engels te spreken tijdens de wandeling, waardoor het een unieke en verrijkende ervaring is.

Met zoveel te doen, is er voor iedereen iets te beleven. Of je nu een lokale bewoner bent of een bezoeker, zorg ervoor dat je deze evenementen checkt en ervaar zelf wat Deurne te bieden heeft. Voor meer informatie over deze evenementen en andere, https://www.landvandepeel.nl.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven