Antoon Bouw

Mijn naam is Antoon Bouw en ik ben raadscommissielid voor PGP Deurne.

PGP Deurne is een partij die de gedeelde waarden van duurzaamheid, progressiviteit, sociale rechtvaardigheid en inclusiviteit belichaamt. Ik geloof dat elke inwoner van Deurne, ongeacht hun achtergrond, zich thuis moet kunnen voelen en gelijke kansen verdient. Daarom ben ik als raadscommissielid (hoofdzakelijk in de commissie ruimte) toegewijd aan het bevorderen van toegankelijke, betaalbare en duurzaam gebouwde woningen in onze gemeente.

Bovendien ben ik binnen PGP Deurne actief betrokken bij het stimuleren van de energietransitie. Ik zie dit als een belangrijke stap in de strijd tegen klimaatverandering, maar ook als een weg naar energierechtvaardigheid. Door duurzame energieproductie en -consumptie voor iedereen in Deurne toegankelijk te maken, kunnen we bijdragen aan een eerlijker en groener Deurne.

Wat is mijn rol hierin?

Als raadscommissielid bij PGP Deurne neem ik deel aan commissievergaderingen waar ik de kans krijg om de visie en de doelstellingen van onze partij te vertegenwoordigen. Mijn rol is vooral adviserend, waarbij ik me op basis van mijn expertise en interesse in duurzame bouw en sociale rechtvaardigheid richt op specifieke beleidsvormen en initiatieven.

Ik werk aan de bevordering van duurzame, betaalbare huisvesting voor alle inwoners van Deurne en draag bij aan het vormgeven van beleid dat de energietransitie ondersteunt, met bijzondere aandacht voor energierechtvaardigheid.

Binnen PGP Deurne zien we een Deurne waar sociale rechtvaardigheid, duurzaamheid, progressiviteit en inclusiviteit hand in hand gaan. Ik ben vereerd om een rol te mogen spelen in deze beweging, en ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s te blijven werken aan een duurzamere, eerlijkere en inclusievere Deurne.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven