Jerom Coppus

Mijn naam is Jerom Coppus, Fractievoorzitter van PGP, geboren en getogen Deurnenaar. Ik woon samen met Marian en ben trotse vader van Alette, Maurits en Tobias.

Na mijn studies bestuurskunde en rechten werkte ik bij de Raad van State in Den Haag. Nu werk ik als gebiedsontwikkelaar bij N.V. Niba in Nijmegen. Sinds 2019 ben ik fractievoorzitter van de PvdA Deurne.

Ik speel trompet bij de Koninklijke Harmonie Deurne en de Hôsbengels. En dus tijdens carnaval geen politiek, dan is het feest!

Als linkse partij hebben we een belangrijk uitgangspunt: de balans tussen mens, natuur en werk. Onze keuzes houden echt een omslag in denken en doen in. Ik ben er trots op ons verhaal uit te dragen en onze inwoners daarvoor “om” te krijgen.

Ik streef ernaar een Deurne te creëren waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, waar je woont of wat je doet en kunt. Al onze inwoners zijn gelijkwaardig en verdienen gelijke kansen en aandacht. Als je zorg nodig hebt of al veel te lang een betaalbare woning zoekt. Als je hulp nodig hebt om mee te kunnen doen in de samenleving. Of als je bezorgd bent over wat wij kunnen doen om klimaatverandering tegen te gaan. Een Deurne waarin niet de grootste mond of de best gevulde portemonnee telt. Waarin we erkennen dat tegenover de belangen van de een altijd de belangen van de ander staan. En een goed gemeentebestuur ervoor zorgt dat alle belangen gezien en gehoord worden. Juist ook als die zelf geen stem hebben, zoals onze natuur en biodiversiteit, cultuur en historisch erfgoed. Zo nemen we besluiten die de toekomst voor al onze inwoners beter maakt.

1 gedachte over “Jerom Coppus”

  1. Beste Jerom,

    als fractievoorzitter namens GroenLinks Echt-Susteren heb ik een vraag: zijn er al resultaten te melden over de subsidie (eigenlijk tegemoetkoming) voor wasbare luiers? Hoe groot is het gereserveerde bedrag? Hoe groot is de interesse / aantal aanvragen? Is er al resultaat te melden omtrent de reductie van luiers in het restafval of over ervaringen van deelnemers? Of is het allemaal nog heel pril en zijn mijn vragen (nog) niet te beantwoorden.

    Hartelijke groet,
    Thijs Wetemans

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven